Alun aikoja

Valitettavasti Big bang -selitys ei kuitenkaan anna lainkaan vastausta siihen, mitä avainkysymykselläni todella hain: miten on olemassa yhtään mitään?

A-sana

Jeesus oli radikaali opettaessaan anteeksiantamista kansalle, joka oli tottunut ajattelemaan: ”silmä silmästä, hammas hampaasta.

Missä Jumala on?

Olen pienestä pitäen uskonut Jumalaan. Usko tuli tutuksi lapsuuden kodissa, syveni henkilökohtaiseksi suhteeksi rippikouluiässä ja on nyt kulkenut mukanani, tärkeimpänä voimavaranani, jo toisetkin viisitoista vuotta.

”Raamattu pitää päivittää”

”Pyhä Raamattu pitää päivittää”. Näin minulle ilmoitti oma kännykkäni tässä taannoin. No, kyseinen radikaali julistus koski tällä kertaa vain iPhonen Raamattu-sovellusta, joka ei enää toiminut yhteen uuden käyttöjärjestelmäversion kanssa.

Kevättä ja takatalvea

Tänä vuonna saatiin osassa maata kokea valkea vappu, kun talvi teki äkkinäisen comebackin ja peitti leskenlehdet aimo nietoksin. Takatalvia tulee vastaan myös oman elämämme keväissä ja sielumme sääkartoilla.

Itsetutkiskelua laskujen äärellä

Raha-asiat ovat vaikeita. Kun maksuista tulee puhetta, on ilmapiirissä joskus havaittavissa kiristymisen merkkejä. Maallisen mammonan kanssa joudumme kuitenkin päivittäin tekemisiin.