Ilon Aika -lehden kansi, jossa koripalloilija Tuukka Kotti pitää koripalloa sylissään. Ilon Aika on Uusi Tie -lehden kerran vuodessa ilmestyvä erikoisnumero. Ilon Ajassa on evankeliumi selkeästi esillä niin, että siihen voi tarttua myös sellainen, joka on vieraantunut kristillisestä uskosta ja kielestä.

Vuoden 2022 lehdessä teemana on turva Jumalassa. Viime aikojen uutiset pandemiasta, sodista, hintojen noususta ja ruokakriisistä ovat kylväneet epävarmuutta ihmisten mieliin. Haluamme  Ilon Ajassa kertoa, että kestävä turva löytyy iankaikkisen ja kaikkivaltiaan Jumalan luota.

Vuoden 2022 Ilon Ajasta löytyvät muun muassa seuraavat jutut:

  • Koripalloilija Tuukka Kotti on eniten miesten A-maajoukkueotteluita pelannut suomalaiskoripalloilija. Hän eli unelmaansa ammattilaiskoripalloilijana, mutta jotain silti puuttui. Muutama vuosi sitten alkanut hengellinen etsintä johti siihen, että Kotti antoi elämänsä Jeesukselle keväällä 2019.
  • Uskonnonopettaja Anu Laine kertoo, miten paljon hän on joutunut kohtaamaan erilaisia sairauksia. Raamattuun syventyessään hän on tullut ymmärtämään, että Jeesus on vastaus kärsimyksen ongelmaan.
  • Matias Saarenpää kouluttaa varusmiehiä Panssariprikaatissa. Silti hän toivoo, ettei hänen koskaan tarvitsisi tappaa. Saarenpään kanssa pohditaan myös, millaisella tolalla on nuorten maanpuolustustahto.
  • Matemaatikko Kaisa Matomäki, tähtitieteilijä Petri Väisänen ja ympäristöfyysikko Markku Kulmala kertovat kutsumuksestaan kristittyinä tieteentekijöinä. Kukaan heistä ei koe tutkimuksen uhkaavan heidän kristillistä uskoaan.
  • Pastori Juha Vihriälä sai kutsumattoman vieraan, MS-taudin. Diagnoosi varmistui vuonna 2019. ”Vaikka terveys horjuu, ei se ole merkki siitä, että Jumala olisi hylännyt minut. Jumalan rakkaus Kristuksessa ei horju”, Juha näkee.

Näin tilaat Ilon Ajan

  • Ilon Aika -lehti 2022

  • Vuoden 2022 Ilon Aika -lehtiä voit tilata Uuden Tien toimistolta, sähköposti tilauspalvelu@uusitie.com tai täyttämällä tämän lomakkeen. Toimitus noutopisteeseen.
  • Tilaaja

  • Haluatko, että sähköpostiosoitteesi lisätään uutiskirjelistalle?

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.