Kiitos, äiti

Kymmenen kilometrin matka sairaalaan tuntui ylitsepääsemättömän pitkältä, ja Sirja Oittinen pelkäsi, etteivät he mitenkään ehtisi. Lääkäri oli juuri soittanut sairaalasta ja kertonut tilanteen olevan toivoton.

Opistovuosi antoi aikaa ajattelulle

Saara Kumpulainen tuli Ryttylään opiskelemaan Raamattua, ja päätyi syviin pohdintoihin omista lahjoistaan. Ajatustyö jatkuu, mutta Jumala on antanut rauhaa keskeneräisyyteen.

Talkoot on myös junnujen juttu!

Kun 12-vuotias Iida Hovi sai tietää, että Paimionjokilaaksossa järjestetään kesällä talkooleirejä, joissa raivataan jokilaakson perinnemaisemaa, hän halusi heti ilmoittautua mukaan. Pettymyksekseen hänelle vastattiin, että talkoisiin pääsevät vain yli 18-vuotiaat.

Oma avain

Tiesitkö, että Suomi on ainoa EU-maa, jossa on onnistuttu vähentämään asunnottomuutta? Tehokeino on asunto ensin -periaate.

Enemmän kuin välivuosi

Tiesitkö, että eri puolilta Suomea löytyy peräti 87 kansanopisto-kampusta, ja monet niistä ovat kristillisiä. Mitä kristillisessä kansan­opistossa voi opiskella ja millaista on elää asuntolassa? Otimme selvää.

Muusikko Olli Helenius: ”Kaikissa ihmisissä näkyy luomisen kauneus”

Olli Helenius on vieraillut useiden vuosien ajan helsinkiläisessä kehitysvammaisten toimintakeskuksessa. Muun muassa bass’n Helen -yhtyeen ja Juha Tapion rumpalina toiminut ja nykyisin soolouraa tekevä Helenius haluaa palvella musiikillaan lähimmäisiään ja Jumalaa. – Koska olen itse kokenut Jumalan armon, haluan antaa musiikkini hänen käyttöönsä, muusikko sanoo.