Messiaanisten juutalaisten vaikutus kasvaa

eesukseen uskova seurakunta saa olla kiitollinen siitä messiaanisten juutalaisten kasvavasta panoksesta, jonka he tuovat Raamatun tulkintaan, teologiseen tutkimukseen ja evankeliumin levittämiseen ympäri maailmaa.

Helsingin Sanomien huolestuttava linjaus

On vaikea pitää vähäisenä virheenä, jos maan johtavassa lehdessä virheellisesti annetaan ymmärtää jonkun olevan sitä mieltä, että homoseksiä harrastavat ovat ansainneet kuoleman maallisessa mielessä.

Mistä kristitty ammentaa ajattelunsa?

Kristinuskon historia on lähes jatkuvaa konfliktia Kristukselle ja Raamatulle uskollisten kristittyjen ja niiden kristittyjen välillä, jotka ovat sitoutuneet ja ottaneet ohjeensa enemmän ympäröivästä kulttuurista ja vallitsevista ideologioista kuin Raamatusta.

Vainottujen kristittyjen rukouskehotus

Häntä oli kehotettu jättämään paikkakunta, mutta hän oli vastannut olevansa mieluummin valmis kuolemaan uskonsa puolesta, kuin jättämään seurakunnan, jota hän oli palvellut noin neljäkymmentä vuotta.

Miksi luopuisit Jeesuksesta?

Silloin tällöin saa lukea tai kuulla kertomuksen henkilöstä, joka on jättänyt viidesläisyyden tai jonkin muun herätyskristillisen liikkeen. Kertomus voi olla dramaattinen tai vähittäinen kasvu ulos tietystä viitekehyksestä.