Armonkoti tarjoaa toivoa ja turvaa

Jenni Kaitila lähti viime keväänä vapaaehtoiseksi Thaimaahan, Bangkokin Armonkotiin. Hän eli osana kodin yhteisöä ja osoitti lähimmäisenrakkautta ja hyväksyntää vaikeassa elämäntilanteessa oleville naisille, jotka olivat hakeutuneet Armonkotiin odottamaan vauvaansa.

Kansanlähetyksen tuore kotimaantyönjohtaja lähikuvassa

Nuorena lähetyskutsu vei Jukka Revon ja sittemmin koko perheen Venäjälle ja Viroon. Kokenut lähetysmies palvelee nyt suomalaisia uusissa ”valjaissa”. – Toivon, että saisin olla kutsumassa uusia ihmisiä Kansanlähetysliikkeeseen täällä koti-Suomessa, Repo sanoittaa.

Autoilun edelläkävijät

Bisnesvainu sai Bertta ja Pentti Laurilan aloittamaan maan ensimmäisen autovuokraamon, ja nyt Scandia Rentinä tunnettu yritys käsittää 80 autovuokraamoa ympäri maan.

Sairaanakin kiitollinen

– Vaikeudet ovat juurruttaneet minua entistä pienemmälle paikalle Jumalan edessä. Pakon edessä ihmisestä tulee nöyrä. Jos Jumala olisi kysynyt minulta, haluanko vaikeuksia, en tietenkään olisi halunnut, sanoo lähihoitaja Sirkku Heinonen, 62.

”Jumala auttaa”

Jesse de Jong joutui kasvamaan ilman isää. Kokemustensa kautta hän toivoo voivansa ymmärtää ja lohduttaa muita. Sitä hän tekee musiikin avulla.