Sormi selaa kännykällä Uuden Tien verkkolehteä.
Uuden Tien verkkolehden arkistosta löytyy yli kaksi tuhatta artikkelia.

Uuden Tien verkkolehti on Uuden Tien verkkosivuilla (uusitie.com) oleva artikkelikanta. Kun olet luonut käyttäjätunnuksen ja maksanut tilauksesi, pääset lukemaan koko verkkosivuilla olevaa arkistoa. Etusivulla on aina näkyvillä tuoreimmat jutut. Verkkolehti päivittyy torstaisin.

Verkkotilauksen voi tehdä tällä hetkellä ainoastaan maksukortilla. Tilaus on voimassa toistaiseksi, ja kuukausimaksu (5,90€) veloitetaan joka kuukausi maksukortilta. Tilauksen voi perua missä vaiheessa tahansa. Kortilta ei peruutuksen jälkeen enää oteta veloitusta. Lukuoikeus jatkuu siihen saakka, kunnes koittaisi seuraavan veloituksen aika. Esimerkiksi: Verkkolehti tilataan 7.1. Tilaus perutaan 15.1. Lukuoikeus jatkuu 6.2. saakka.

Verkkolehden tilaaminen

 1. Mene osoitteeseen uusitie.com/tilaa-verkkolehti.
 2. Täytä kenttään etunimesi, sukunimesi ja sähköpostisi ja paina ”Tilaa verkkolehti”. Tarkista huolellisesti, että olet kirjoittanut sähköpostisi oikein. Antamasi sähköpostiosoite tulee käyttäjätunnukseksi palveluun ja tarvitset sitä kirjautumiseen.
 3. Täytä maksukortin tiedot ja paina ”Maksa 5,90€”.
 4. Vahvista osto verkkopankkitunnuksilla tai sovelluksella.
 5. Järjestelmä siirtää sinut verkkosivulle, ja pääset lukemaan verkkolehteä.
 6. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Siinä on myös salasanasi, jota tarvitset kirjautumisessa. Sähköpostiviestissä on myös ohjeet, kuinka voit asettaa uuden salasanan.

Verkkolehden lukeminen

 1. Kirjaudu sisään tunnuksillasi osoitteessa uusitie.com/kirjaudu. Pääset kirjautumissivulle myös etusivun oikeassa ylälaidassa olevasta ”Kirjaudu”-painikkeesta painamalla.
 2. Kirjoita sähköpostisi ja sähköpostilla saamasi salasana ja paina ”Kirjaudu”. Vinkki: Laita rasti ruutuun ”Muista minut” -kohtaan ”Kirjaudu”-painikkeen yläpuolella. Näin sivusto muistaa sinut, kun palaat sinne uudestaan, vaikka olisit välillä sulkenut verkkosivun.
 3. Nyt pääset lukemaan verkkolehteä. Ylävalikossa voit hakea artikkeleja eri kategorioiden mukaan. Ylävalikon ”Haku”-toiminnon kautta voit hakea artikkeleita tunnussanojen mukaan.

Mikäli salasana on unohtunut

 1. Mene kirjautumissivulle uusitie.com/kirjaudu.
 2. Paina ”Salasana”-rivin alapuolella olevaa ”Salasana hukassa?” -painiketta.
 3. Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi ja paina ”Pyydä uusi salasana”.
 4. Tarkista vahvistuslinkki sähköpostistasi.
 5. Paina sähköpostissa olevaa linkkiä, jonka kautta pääset asettamaan uuden salasanan.
 6. Voit käyttää järjestelmän ehdottamaa salasanaa tai laatia oman salasanan kentässä ”Uusi salasana”. HUOM: Laita tässä vaiheessa salasana ylös itsellesi. Kun olet laatinut salasanan, paina ”Tallenna salasana”.
 7. Kirjaudu nyt sisään sivun antaman linkin kautta tai osoitteessa uusitie.com/kirjaudu.
 8. Kirjoita sähköpostisi ja äsken laatimasi salasana.
 9. Olet nyt kirjautunut ja voit lukea verkkolehteä.

Tilauksen peruminen

 1. Mene kirjautuneena osoitteeseen uusitie.com/omat-tiedot.
 2. Tästä voit tarkistaa, milloin seuraava maksupäivä on.
 3. Paina ”Peruuta jatkuva tilaukseni”.
 4. Jatkuva tilauksesi on peruttu. Sivu ilmoittaa, mihin asti lukuoikeutesi jatkuu.

Verkkolehteen liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä toimituspäällikkö Matti Korhoseen: matti.korhonen[at]uusitie.com, 044 4477834 (soitot arkipäivisin).

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.