leif-pk

Tunnetko tukehtuvasi internetin tietomäärään?

Uutismedioiden, nettisivujen ja -videoiden määrä lisääntyy jatkuvasti. Sen sijaan ihmisen kyky sulattaa tietoa ei kasva samaan tahtiin.

Juuri siksi nykyaikana on aivan erityisesti syytä korostaa apostoli Paavalin neuvoa: ”Koetelkaa kaikkea ja pitäkää se mikä on hyvää.” (1. Tess. 5:21). Uskomme, että kaltaisesi valveutunut kristitty haluaakin poimia suuresta tietomäärästä juuri olennaisen sekä hengellisesti ravitsevan tiedon. Me tahdomme palvella sinua tässä asiassa.

Näistä syistä Uusi Tie tarjoaa sinulle ilmaisen uutiskirjeen, jonka voit tilata klikkaamalla tästä. Kirjeen tilaajana saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.

Uusi Tie on suodattanut, valikoinut ja tuottanut olennaista tietoa kristillisestä uskosta, herätyksistä ja lähetystyöstä jo viisikymmentä vuotta. Tätä työtä tarvitaan tänä päivänä enemmän kuin koskaan.

PS. Tutustu menneisiin uutiskirjeisiin täältä.

Leif Nummela
Päätoimittaja, Uusi Tie

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.