Alun aikoja

Valitettavasti Big bang -selitys ei kuitenkaan anna lainkaan vastausta siihen, mitä avainkysymykselläni todella hain: miten on olemassa yhtään mitään?

Joulun jälkikirjoitus

Unohditko ottaa Jeesuksen mukaan joulusta uuteen vuoteesi? Ei haittaa. Hän on valmis muuttamaan luoksesi tänäänkin.

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Koitan laittaa ryhtiliikkeellä raamatunlukemisen kesäkuntoon, hilata lasteni kristillisen kasvatuksen hengellisen työntekijän standarditasolle ja kääntää rukouselämän vaimoni kanssa uuteen uskoon.

Jalat maassa, pää pilvissä

Meille lahjoitettu järki on ilman muuta tarkoitettu käytettäväksi. Samaan aikaan tulisi kuitenkin nähdä Jumalan mahdollisuudet sielläkin, mikä näyttää ihmisjärjelle mahdottomalta.

Väkevissä käsissä

Suvivirren vielä soidessa korvissa arvioin­ kulunutta lukuvuotta niin opettajana, äitinä, ystävänä kuin Jumalan valtakunnan palvelijana. Välillä pärjäsin tosi hyvin – … Lue lisää

Kevättä ja takatalvea

Tänä vuonna saatiin osassa maata kokea valkea vappu, kun talvi teki äkkinäisen comebackin ja peitti leskenlehdet aimo nietoksin. Takatalvia tulee vastaan myös oman elämämme keväissä ja sielumme sääkartoilla.

Elämä on

Elämän syvempi tarkoitus alkaa kiinnostaa useimpia rippikouluiässä tai jo aikaisemminkin.

Epäonnistuneen paaston keskellä

Nuorten leireille tullaan muun muassa kokemaan yhteyttä ja viettämään itsenäistyvän ihmisen vapaa-aikaa perheestä ja koulusta. Nuoret kaipaavat uskovia kavereita ja Jeesusta.