Ilon kautta!

Kristillisen järjestön kaikki muut käyrät ovat ylöspäin, paitsi toimintaan osallistuvien keski-ikä. Voiko näin positiivista pöhinää todella löytyä? Norjan kristillisen urheilutyön kokemuksia hyödynnetään nyt Suomessa.

Painava vapaus

Mitä vapaus on? Vapautta tehdä mitä huvittaa. Näin moni kysymyksellä yllätetty vastaisi. Vapauden paino on kuitenkin valinnassa.

Vieläkö kestää?

Kirkon avioliitto-opetus ei kelpaa kaikille kirkon työntekijöille, ja piispojen sauvat osoittavat eri suuntiin. Tulkinnanvaraiset ohjeet aiheuttavat hämmennystä kentällä.

Enemmän kuin kultaa

Kisapappi Jörg Walcher tietää, että lopulta kirkkainkaan mitali ei riitä täyttämään sydäntä. Siksi entinen lumilautailun ammattilainen todistaa urheilijoille hänestä, joka kantaa mitalien tuolla puolen.

Umpihankeen

Esittelemme kolme pioneeria, jotka ovat vaikuttaneet suomalaiseen kristilliseen kenttään. Kun he lähtivät liikkeelle, ei ollut valmiita latuja. Ne piti polkea itse.

Yhteinen pallo

Ympäristö ei kestä nykyistä ylikuluttamista. Kansainvälisiä ratkaisuja haetaan yritysvastuun lisäämisellä. Jokainen voi vaikuttaa tekemällä hyviä valintoja ostoshyllyllä.