Ymmärretäänkö puhe synnistä väärin?

Ihmisellä voi olla hyvinkin korkea omanarvontunto, vaikka hän samalla näkee itsensä syntisenä. Näin voi olla, koska sama ihminen näkee itsensä myös Jumalan luomana, rakastamana ja Kristuksessa armahdettuna.

Suomi maailmankatsomusten ja arvojen ristivedossa

Tuskin on mahdollista palata sellaiseen yhtenäiskulttuuriin, jossa koulutus ja kansalliset juhlat perustuvat kristilliseen uskoon. Tässä tilanteessa ei kuitenkaan pidä erehtyä ajattelemaan, että olemme siirtymässä jonkinlaiseen maailmankatsomus- ja arvotyhjiöön yhteiskunnassa. Sellaista ei pohjimmiltaan ole olemassa missään.

Lupauksia antava Jumala

Raamatun Jumala ei ole mykkä. Hän on ymmärrettävällä kielellä itsensä Raamatussa ilmoittava Jumala. Hän on historian kuluessa antanut useita konkreettisia lupauksia, joiden toteutumista voimme seurata.

Jumala tuli Jeesuksessa näkyväksi

Jumala tuli Jeesuksessa ihmiseksi näyttääkseen, minkälainen on todellinen ihmisyys. Jeesuksessa me kohtaamme ihmisyyden aidoimmillaan, puhtaimmillaan ja parhaimmillaan.

Messiaanisten juutalaisten vaikutus kasvaa

eesukseen uskova seurakunta saa olla kiitollinen siitä messiaanisten juutalaisten kasvavasta panoksesta, jonka he tuovat Raamatun tulkintaan, teologiseen tutkimukseen ja evankeliumin levittämiseen ympäri maailmaa.

Helsingin Sanomien huolestuttava linjaus

On vaikea pitää vähäisenä virheenä, jos maan johtavassa lehdessä virheellisesti annetaan ymmärtää jonkun olevan sitä mieltä, että homoseksiä harrastavat ovat ansainneet kuoleman maallisessa mielessä.

Lupauksia antava Jumala

Raamatun Jumala ei ole mykkä, vaan hän on ymmärrettävällä kielellä itsensä Raamatussa ilmoittava Jumala. Hän on historian kuluessa antanut useita konkreettisia lupauksia, joiden toteutumista voimme seurata. Hän on Jumala, joka ei voi valehdella, muistuttaa Heprealaiskirjeen kirjoittaja. Jumalan lupaukset ovat varmoja.