Keikka on jaettu elämys

Laulaja-lauluntekijäpariskunta Eveliina ja Ossi Mäki-Reini tekevät laulujen lisäksi usein keikkareissuja yhdessä. Tien päällä omassa autossa on aikaa syvällisillekin keskusteluille ja kokemusten jakamiselle.

Matkaoppaana Jumala

Anna Suomalaiselle lähteminen on aina ollut vaikeaa. Hän on kuitenkin lähtenyt kerta toisensa jälkeen: Englantiin, Amerikkaan ja Israeliin. ”Olen saanut elää Jumalan kanssa läpi kivun ja pettymyksen”, kuusi vuotta Israelissa asunut nainen sanoo.

Armonkoti tarjoaa toivoa ja turvaa

Jenni Kaitila lähti viime keväänä vapaaehtoiseksi Thaimaahan, Bangkokin Armonkotiin. Hän eli osana kodin yhteisöä ja osoitti lähimmäisenrakkautta ja hyväksyntää vaikeassa elämäntilanteessa oleville naisille, jotka olivat hakeutuneet Armonkotiin odottamaan vauvaansa.

Muusikko Olli Helenius: ”Kaikissa ihmisissä näkyy luomisen kauneus”

Olli Helenius on vieraillut useiden vuosien ajan helsinkiläisessä kehitysvammaisten toimintakeskuksessa. Muun muassa bass’n Helen -yhtyeen ja Juha Tapion rumpalina toiminut ja nykyisin soolouraa tekevä Helenius haluaa palvella musiikillaan lähimmäisiään ja Jumalaa. – Koska olen itse kokenut Jumalan armon, haluan antaa musiikkini hänen käyttöönsä, muusikko sanoo.

Intialainen pastori John vetoaa suomalaisiin: ”Rukoilkaa puolestamme”

Intian 64 miljoonasta kristitystä yhä useampaa vainotaan. Vuonna 2017 väkivallan kohteeksi joutui 650 kristittyä. Tämä luku on vain jäävuoren huippu, sillä monet eivät uskalla raportoida julmuuksista. Hinduhallinnon masinoimista vainoista huolimatta Intian kirkko kasvaa. Pastori John vieraili Suomessa Open Doorsin kutsumana kertomassa Intian kristittyjen ahdingosta.