Suosittelen!

Onko Jumala olemassa? Voisiko häneen saada yhteyden?

Onko Jumala olemassa? Voisiko häneen saada yhteyden? Onko hän puhunut meille ja kertonut jotakin itsestään ja tahdostaan meitä kohtaan?

Olin todella nuori, kun ensimmäisen kerran kyselin näitä asioita. En koe, että olisin koskaan ollut erityisen uskonnollinen ihminen. Sen sijaan olen aina ollut erittäin kiinnostunut siitä, mistä elämässä oikein on kysymys. Viisitoistavuotiaana kysymykset olivat muuttuneet jo aika intensiivisiksi. Silloin muistan myös rukoilleeni: ”Jumala, jos olet olemassa, ilmaise itsesi minulle jotenkin niin, että ymmärrän.”

Sain vastauksen. Itse asiassa monia vastauksia. Siksi suosittelen tuota rukousta jokaiselle ihmiselle, joka kyselee, ja etsii vastauk­sia olemassaolon peruskysymyksiin.

Aloin myös lukea Raamattua. Se oli erikoinen kokemus. Tuntui vahvasti siltä, että Raamattu alkoikin niin sanotusti lukea minua. Se haastoi minua ja puhutteli. Niin se on tehnyt jo kohta viisikymmentä vuotta. Siksi suosittelen sen lukemista muillekin.

Samoihin aikoihin, kun etsintäni muuttui intensiiviseksi, minua kutsuttiin mukaan kristittyjen kokoukseen. Lähdin mukaan. Kohtasin useita normaaleja, ystävällisiä ja älykkäitäkin ihmisiä. Ennakkoluulot karisivat. Sain joitakin elinikäisiä ystäviä ja paljon tuttuja. Heidän takiaan elämäni on tänään paljon rikkaampaa kuin se olisi ilman heitä.

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut siitä, mistä elämässä oikein on kysymys.

Suosittelen tutustumista kristilliseen toimintaan.

Myöhemmin aloin ymmärtää selvemmin, miksi tarvitsen niin kipeästi Jeesuksen minulle hankkimaa anteeksiantamusta. Mitä puhe Jeesuksen kuolemasta ja ylösnousemuksesta merkitsee. Miksi kristityt puhuvat niin paljon Jumalan rakkaudesta, joka ilmenee Jeesuksessa. Enemmän kuin mitään muuta haluan suositella kaikille tutustumista Jeesukseen persoonaan, opetuksiin ja elämään. Niistä voi lukea Uudesta testamentista.

Jeesus on syy, miksi olen edelleen kristitty.

Piditkö lukemastasi? Saat lisää mielenkiintoisia juttuja, kun tilaat Uuden Tien klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Jaa artikkeli myös sosiaalisessa mediassa!