Papin painit

Pastori Miika Hämäläinen ottaa miehestä mittaa molskilla ja saarnatuolissa. Hän harrastaa suomalaista perinnelajia, painia. –  Kuntopainiringissä on 10–15 kaveria. Siellä on mukava kohdata suomalaisia miehiä, rehellisesti molskilla. Siellä on aito tunnelma. He ovat ottaneet minut positiivisesti vastaan. Olen kastanut muutaman kaverin lapsen ja vihkinyt jonkun avioliittoon. Painimista on välillä saarnan valmisteleminenkin. –  Puheiden valmistelemiseen täytyy...

MiikaHamalainen_OK

Pastori Miika Hämäläinen ottaa miehestä mittaa molskilla ja saarnatuolissa. Hän harrastaa suomalaista perinnelajia, painia.

–  Kuntopainiringissä on 10–15 kaveria. Siellä on mukava kohdata suomalaisia miehiä, rehellisesti molskilla. Siellä on aito tunnelma. He ovat ottaneet minut positiivisesti vastaan. Olen kastanut muutaman kaverin lapsen ja vihkinyt jonkun avioliittoon.

Painimista on välillä saarnan valmisteleminenkin.

–  Puheiden valmistelemiseen täytyy nähdä vaivaa. Toisaalta kokemukseni on, että evankeliumi kantaa.

Jouluna Hämäläistä ei nähdä saarnatuolissa, koska hänellä on pappisuran ensimmäinen vapaa joulu. Mikä joulun sanomassa on miestä  erityisesti puhutellut tänä vuonna?

 

Lue lisää uusimmasta Uudesta Tiestä.