Niiranen & Marjokorpi -ohjelmassa sukelletaan ajankohtaisiin aiheisiin konservatiivikristillisellä kärjellä

Niiranen & Marjokorpi -podcastin jaksoissa on tähän mennessä käsitelty muun muassa pappisvihkimyskohua, kirkon ja yhteiskunnan polarisaatiota sekä Jeesuksen ylösnousemuksen todisteita.

Niiranen & Marjokorpi -podcastin kansikuva.

Niiranen & Marjokorpi -ohjelman neljännessä jaksossa pohditaan, tapahtuiko Jeesuksen ylösnousemus oikeasti. Uusia jaksoja ilmestyy perjantaisin.

Kansanlähetysopiston apologialinjan linjavastaava Miikka Niiranen ja Uuden Tien päätoimittaja Santeri Marjokorpi ovat aloittaneet uuden ohjelman Niiranen & Marjokorpi. Se käsittelee apologeettisia ja ajankohtaisia asioita viikoittain luterilaisesta konservatiivikristillisestä näkökulmasta.

Tähän mennessä ohjelmasta on ilmestynyt viisi jaksoa, joissa käsitellään muun muassa Inkerin kirkon kohua herättäneitä pappisvihkimyksiä, kirkon ja yhteiskunnan polaritaatiota, Jeesuksen ylösnousemuksen todisteita ja maaseudun maallistumista.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Kansanlähetysopiston YouTube-kanavalla ja klmedia.fi:ssä. Uusin jakso ilmestyy myös aina Uuden Tien verkkolehden alalaidan video-osioon.  Niiranen & Marjokorpi -ohjelmaa voi myös kuunnella useilla podcast-alustoilla.