”Kotien kristillinen kasvatus on kulmakivi”

Tammelan kirkkoherra Teijo Peltola käy pitkät keskustelut kastettavien lasten vanhempien kanssa. Hän haluaa rohkaista vanhempia pitämään kiinni vanhemmuuteen kuuluvista oikeuksista ja velvollisuuksista. Puolitoista vuotta sitten Tammelan seurakunnassa aloitettiin kodeissa kokoontuvat avoimet raamattupiirit. Tällä hetkellä kolme piiriä toimii viidessä kodissa. – Määrällisesti se on pientä, mutta sisällöllisesti erittäin rikasta ja antoisaa. Pyrin vierailemaan piireissä mahdollisimman usein....

Teijo Peltola on kirkkoherrana Tammelassa. KUVA: MATTI KORHONEN

Teijo Peltola on kirkkoherrana Tammelassa. KUVA: MATTI KORHONEN
Teijo Peltola on kirkkoherrana Tammelassa. KUVA: MATTI KORHONEN

Tammelan kirkkoherra Teijo Peltola käy pitkät keskustelut kastettavien lasten vanhempien kanssa. Hän haluaa rohkaista vanhempia pitämään kiinni vanhemmuuteen kuuluvista oikeuksista ja velvollisuuksista.

Puolitoista vuotta sitten Tammelan seurakunnassa aloitettiin kodeissa kokoontuvat avoimet raamattupiirit. Tällä hetkellä kolme piiriä toimii viidessä kodissa.

– Määrällisesti se on pientä, mutta sisällöllisesti erittäin rikasta ja antoisaa. Pyrin vierailemaan piireissä mahdollisimman usein. En tule koskaan sieltä väsyneenä pois, Teijo Peltola kertoo.

Lue lisää Teijo Peltolasta, hänen työnäystään ja vuosistaan Senegalissa ja Haitissa tämän viikon Uudesta Tiestä (8/2014)!