Kaunis pieni joulu

Luoja loi meidät kaltaisekseen, joten jokaisessa on luovuutta, uskoo sisustus- ja käsityöalan ammattilainen Anne Nieminen. Niemisen syksy on ollut varsin kiireinen. Hänen suositun Kaunis pieni elämä -bloginsa pohjalta ilmestyi syyskuussa teos Kaunis pieni joulu (Uusi Tie 2013). Kirja sisältää 24 jouluista sisustus- ja askarteluideaa sekä kirjan toimittaneen Nina Linnovaaran jouluisia ajatelmia. Kodinlaittamiseen liittyviä kirjoja on…

KaunisPieniJoulu_nettiin

Luoja loi meidät kaltaisekseen, joten jokaisessa on luovuutta, uskoo sisustus- ja käsityöalan ammattilainen Anne Nieminen.

Niemisen syksy on ollut varsin kiireinen. Hänen suositun Kaunis pieni elämä -bloginsa pohjalta ilmestyi syyskuussa teos Kaunis pieni joulu (Uusi Tie 2013). Kirja sisältää 24 jouluista sisustus- ja askarteluideaa sekä kirjan toimittaneen Nina Linnovaaran jouluisia ajatelmia. Kodinlaittamiseen liittyviä kirjoja on markkinoilla runsaasti, mutta tuskin yhtäkään, jonka lopusta löytyy jouluevankeliumi. Kirjaan kootut koristeluideat ovat myös syntyneet kristillisten symbolien pohjalta.
Lue lisää luovasta kristillisyydestä uusimmasta Uudesta Tiestä.