Tilaaminen

Tilausehdot koskevat kaikkia tilaajia. Tilaamalla hyväksytään ehdot. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet tilausehtojen muutoksiin. Tilaamalla tilaaja pääse lukemaan artikkelien koko sisältöä. Pääsy on liitetty ostohetkellä käytettäviin käyttäjätunnuksiin. Mikäli käyttäjätunnuksia ei vielä ole, luodaan ne oston yhteydessä.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Kustannus Oy Uusi Tie, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Rekisterin nimi

Kustannus Oy Uuden Tien –kuluttaja-asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa tilauksen vastaanottamiseen ja sivustolla käytyjen sivujen seuraamiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Palvelussa voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Asiakkaan nimi, osoite, matkapuhelinliittymän numero, päätelaitteen tiedot, sähköpostiosoite, lupatiedot ja kiellot, tunnistamis- ja käyttötiedot, tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot, palvelutiedot ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan täydentää ja päivittää myös väestörekisteristä, kaupparekisteristä, Tilastokeskuksen ja TNS Gallupin rekistereistä, luottotietorekisteristä ja suoramarkkinointiliiton ylläpitämistä kieltorekistereistä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta tilaajan tietoja toiselle yritykselle tai muulle kolmannelle taholle suoramarkkinointia tai muuta käyttötarkoitusta varten.

Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukainen oikeus tietojensa tarkistamiseen sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Kustannus Oy Uusi Tie, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Tekniset häiriöt

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

 

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.