Uuden Tien verkkolehti uudistui – käytettävyyteen parannuksia

Verkkolehti sai uuden ilmeen ja tilauksessa siirryttiin kuukausittaiseen veloitukseen. Edelleen osa artikkeleista on luettavissa ilmaiseksi.

Uuden Tien verkkolehti sai uuden ulkoasun tiistaina 24. maaliskuuta. Samalla sivuston käytettävyyttä parannettiin.

– Ilme on nyt raikkaampi ja modernimpi. Sivusto toimii myös älypuhelimella ja tabletilla käytettäessä aiempaa paremmin. On hienoa, että saimme uudistusprojektin nyt maaliin, Uuden Tien toimituspäällikkö Matti Korhonen sanoo.

Sivuston artikkelit ovat entiseen tapaan pääosin lukon takana eli niiden lukeminen edellyttää verkkolehden tilaamista. Voimassa oleva verkkolehden tilaus oikeuttaa lukemaan kaikkia sivustolla olevia artikkeleja.

– Tarjoamme edelleen osan artikkeleista ilmaiseksi. Näitä ovat pääkirjoitukset, eräät ajankohtaiset uutiset ja valikoidut näytejutut. Maksullisen artikkelin tunnistaa tähti-merkistä. Verkkolehti kannattaa kuitenkin tilata, jotta saa rikkaan ja monipuolisen kokonaispaketin raamattuopetuksista ja lähetysartikkeleista kulttuurianalyyseihin ja henkilöhaastatteluihin, Korhonen sanoo.

Verkkolehden maksu muuttuu kuukausiveloitukseksi. Maksu tapahtuu luottokortilla, ja tilaus jatkuu kuukausi kerrallaan, samaan tapaan kuin useimmilla suoratoistopalveluilla. Voimassa olevat viikon, kuukauden ja vuoden tilaukset jatkuvat kuitenkin loppuun entiseen tapaan.

– Myös maksamisen halusimme tehdä mahdollisimman helpoksi ja sellaiseksi, mihin ihmiset ovat muun muassa Spotifyta, Netflixiä tai BookBeatia käyttäessään tottuneet. Tilauksen voi perua missä vaiheessa tahansa ja lukuoikeus jatkuu kauden loppuun saakka. Tauon jälkeen on myös helppo palata uudelleen verkkolehden tilaajaksi.

Verkkolehden kuukausitilauksen hinta on 5,90€. Voit tilata verkkolehden tästä. Verkkolehden teknisestä uudistamisesta vastasi Valu Digital.