Uuden Tien tilausjärjestelmä on uudistunut – näin pääset lukemaan verkkolehteä

Tästä lähtien myös painetun lehden tilaajat pääsevät lukemaan verkkolehteä.
Uuden Tien paperilehti ja verkkolehti älypuhelimessa.

Verkkolehteä pääsevät nyt lukemaan myös painetun Uuden Tien lukijat.

Uuden Tien tilausjärjestelmän uudistus on saatu vihdoin valmiiksi. Jatkossa verkkolehteä pääsevät lukemaan myös painetun lehden tilaajat. Sitä varten sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Löydät täältä ohjeet, kuinka rekisteröityminen tapahtuu.

Mikäli olet tällä hetkellä Uuden Tien verkkolehden tilaaja, sinulla on lukuoikeutta tilauskauden loppuun. Salasanasi on vaihtunut, joten voidaksesi lukea verkkolehteä sinun täytyy käydä uusimassa salasanasi täältä.

Täältä voit tarkistaa, mihin saakka sinulla on lukuoikeutta jäljellä. Sen jälkeen sinun on tehtävä uusi tilaus, mikäli haluat jatkaa Uuden Tien verkkolehden tilaajana.

Tarjoamme nyt verkkolehden nykyisille ja uusille tilaajille verkkolehden tilausta erikoishintaan 1€/ensimmäinen kuukausi. Jatkuu hintaan 6,90€/kk. Tämä tilaus tehdään maksukortilla. Pääset tekemään tilauksen tästä linkistä.

Kuukausitilauksen ohella tarjolla on nyt myös verkkolehden kestotilaus (78€/v) ja vuoden määräaikainen tilaus (85€). Vuoden tilausjaksoissa maksuvälineenä käy myös verkkopankki, mobiilimaksutavat ja OP lasku. Tilauksen pääset tekemään täältä.

Ohjeet verkkolehden tilaamiseen, salasanan vaihtamiseen ja tilauksen peruuttamiseen löytyvät täältä. Mahdollisiin kysymyksiin verkkolehden tilauksesta ja käytöstä vastaa tilaajapalvelumme: puh. 034 246 2205 (ma-pe klo 8-16) tai uusitie@atex.com.

Toivotamme siunattuja lukuhetkiä Uuden Tien verkkolehden parissa!

Uuden Tien toimitus