1. Verkkokaupan yhteystiedot

  • Y-tunnus: 0196047-6
  • Yrityksen nimi: Kustannus Oy Uusi Tie
  • Postiosoite: Opistotie 1, 12310 Ryttylä
  • Tilaajapalvelun puhelinnumero: 034 246 2205
  • Tilaajapalvelun sähköpostiosoite: uusitie@atex.com

2. Tilauksen peruuttaminen

Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyyntinä (puhelinmyyjän välityksellä tai verkossa tekemänsä) uusi määräaikainen tilaus tai kestotilaus. Peruutus tulee tehdä 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden, laskun tai tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Tällöin tilaajalle ei koidu kuluja eikä saatuja lehtiä tarvitse palauttaa. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen. Sen voi tehdä joko kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoituksesta tulee ilmetä asiakasnumero, nimi ja osoite.

2. Jatkuvan tilauksen lopettaminen

Jatkuva tilaus on voimassa niin kauan, kunnes tilaaja peruu sen tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olleeseen hinnastoon. Tilaushintojen muuttuessa myös jatkuvan tilauksen hinta muuttuu. Muut edut kuitenkin säilyvät.

Tilaaja voi milloin tahansa muuttaa jatkuvan tilauksen laskutusväliä, peruuttaa tilauksen tai muuttaa tilauksen määräaikaiseksi. Muutoksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluun viimeistään 14 vuorokautta ennen laskutusjakson päättymistä.

3. Maksuohjeet

Lasku tulee maksaa viimeistään eräpäivänä. Maksumuistutuksesta seuraa tilaajalle muistutuskuluja. Laskun maksamatta jättäminen ei ole lehden peruutus, vaan lasku siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

Kirjepostina lähetettävästä laskusta veloitetaan 5 euron lisämaksu. Suosittelemme tilaajia tekemään e-laskusopimuksen omassa verkkopankissa.

4. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

5. Digitaalisten palveluiden ohjeet ja käyttöehdot

Uuden Tien tilaus sisältää käyttöoikeuden osoitteessa uusitie.com oleviin digitaalisiin palveluihin eli Uuden Tien verkkolehteen ja Uuden Tien näköislehteen. Palveluiden käyttö edellyttää asiakkaalta rekisteröitymistä palveluun.

Rekisteröitymisen tarkoitus on tarkistaa, että asiakkaalla on tilauksen mukainen käyttöoikeus kyseisiin digitaalisiin palveluihin. Rekisteröitymisen edellytyksenä on sähköpostiosoite. Myös muita henkilökohtaisia tietoja tarvitaan rekisteröidyttäessä. Uudella Tiellä ei ole velvollisuutta mahdollistaa digitaalisten palvelujensa käyttöä ilman rekisteröitymistä ja siihen soveltuvia laitteita ja yhteyksiä.

Rekisteröidyttäessä luotavan käyttäjätilin tietojen (mukaan lukien salasanan) jakaminen muille on kielletty. Mikäli on perusteltu syy epäillä, että käyttäjän tietoja käytetään käyttöehtojen vastaisesti, Uusi Tie voi sulkea tilin myös asian selvittelyn ajaksi.

Uuden Tien digitaaliset palvelut toimivat yleisimmillä laitteilla, käyttöjärjestelmillä ja selaimilla. Lisäksi tilaajalla tulee olla digitaalisten palveluiden käyttämiseen riittävän hyvät tietoliikenneyhteydet. Asiakas vastaa itse kaikista laitteisiinsa, ohjelmistoihinsa ja yhteyksiinsä liittyvistä kustannuksista. Uusi Tie ei voi taata digitaalisten palveluiden käytettävyyttä kaikilla laitteilla, käyttöjärjestelmillä ja selaimilla tai niiden yhdistelemillä.

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.