Tuttu joululehtemme on jälleen saatavilla. Riemua jouluusi!

Perinteikäs joululehti Joulun Aika sisältää ajankohtaisia ja koskettavia henkilökuvia ja juttuja uskon merkityksestä sekä elämän tarkoituksesta. Joulu ja Vapahtajan syntymäjuhla on lehden punainen lanka, joka mielenkiintoisella tavalla tulee esille niin lähetystyötä kuin arkista elämää sivuavissa haastatteluissa ja kirjoituksissa. Lehden voi antaa myös etsijälle.Vuoden 2022 numerossa:

Kansanedustaja Paula Risikko kertoo siitä, miten kaikki tarvitsevat tukea ja kuinka kristillinen usko on hyvä perusta elämälle.

Pastori Topi Litendahl Rovaniemeltä kirjoittaa jouluseimen paikasta ja merkityksestä

Blogisti, käsityöläinen Laura Lantto Muoniosta kertoo luonnon ja luomisen kauneudesta sekä johdatuksesta.

Joulun juhlapäivien sanomaa ja symboliikkaa selvittää TM Juhani KoivistoSaatavilla myös äänikirja cd-levyllä, mp3 muoto tai tavallinen ääni-cd.

Näin tilaat Joulun Ajan

  • Tilaaja

    Täytä tähän omat tietosi. Lisätietoja saat tilauspalvelu@uusitie.com Tilauspalvelu päivystää vaihtelevasti ma-ti ja postituksia on kerran viikossa.
  • Hinta: 15,00 €
  • Hinta: 5,00 €

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.