Tuttu joululehtemme on jälleen saatavilla. Tänä  vuonna on erityisen tärkeää kiinnittyä ikiaikaiseen ilosanomaan ja toivoon:

Selaa Joulun Aikaa täällä

 

 

 

 

  • Palveluesimies Janne Yrjölän tavoitteena on, että Riihimäen kaupungin kotihoidossa otetaan huomioon sekä työntekijät että asiakkaat. ”On palkitsevaa, kun voi kokea olevansa avuksi toisille. Se auttaa jaksamaan”, Yrjölä toteaa. 
  • Tampereen psykiatrisella poliklinikalla toimiva Kirsi Jokela kertoo työstään maahanmuuttajien mielenterveyshoitajana. Jokela avaa myös raskaan muiston työkaudeltaan Afganistanista, jolloin kaksi hänen työtoveriaan surmattiin. 
  • Opettaja Jasu Markkasen haastattelussa paneudutaan seikkoihin, jotka todistavat Jeesuksen historiallisuudesta. Markkanen vastaa kysymyksiin: Eikö pahan olemassaolo maailmassa todista, ettei Jumala ole kaikkivaltias tai hyvä? Kuka Jeesus oli? Nousiko Jeesus todella kuolleista? 
  • Keskipohjalainen yrittäjä ja Gospel Riders -moottoripyöräkerhon jäsen Erkki Hietalahti kertoo uskostaan Jumalaan. Pyöränsä sivutaskuissa hänellä on Raamattuja, joita hän jakaa motoristien tapahtumissa. ”Uskon käsittäminen on huippujuttu”

Näin tilaat Joulun Ajan

  • Tilaaja

    Täytä tähän omat tietosi. Saat maksutiedot sähköpostiin tai tekstiviestinä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Maksun saavuttua lehdet toimitetaan tässä antamaasi osoitteeseen. Käytäthän viitenumeroa, kiitos! Lisätietoja tilauspalvelu@uusitie.com
  • Hinta: 15,00 € Määrä:
  • Hinta: 5,00 € Määrä:

Voit tiedustella lehteä myös Kansanlähetyspiirien toimistoilta, linkki alla.

Kansanlähetyspiirien yhteystiedot tässä.

 

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.