Tiesitkö nämä tunnetut henkilöt, jotka ovat uskossa?

Näyttelijöitä, kuninkaallisia, tieteentekijöitä ja laulajia. Tähän juttuun on koottu joidenkin tunnettujen kristittyjen todistuksia.

Kuvassa vasemmalla ylhäällä Francis Collins ja Angela Merkel, vasemmalla alhaalla Elisabet II ja Justin Bieber, oikealla reunassa David Suchet. Kuvat: Wikimedia Commons ja Lehtikuva

Käännyin kristityksi vuonna 1986. En tiennyt Raamatusta mitään, mutta jokin ajoi minua lukemaan sitä. Aloitin lukemalla Paavalin kirjeen roomalaisille. Sen jälkeen minun oli pakko saada tietää lisää tästä henkilöstä, jonka nimi on Jeesus Kristus. Niinpä aloin lukea Johanneksen evankeliumia, koska veljeni nimi on John [Johannes]. Sen luettuani oivalsin, että ilman uskoa Jeesukseen minulla ei olisi tulevaisuutta. Johannes kirjoitti evankeliumin todistaakseen, että Jeesus Kristus on Messias ja Jumalan Poika.
– Näyttelijä Sir David Suchet, joka on tunnettu erityisesti belgialaisetsivä Hercule Poirot’n roolistaan

Jeesus Kristus oli monien torjuma ja parjaama, vaikka hän ei tehnyt mitään väärää. Nyt miljardit ihmiset seuraavat hänen opetustaan ja pitävät häntä elämänsä johtotähtenä. Minä olen yksi heistä.
– Kuningatar Elisabet II joulupuheessaan 

Vuosia oma ylpeyteni sai minut ajattelemaan, että minun pitää selviytyä kaikesta itse. Sitten muistin, mitä minulle oli jo lapsena opetettu: Jeesus rakastaa minua ja antaa anteeksi. Usko pelasti elämäni, ja siitä lähtien olen seurannut Jeesusta minne ikinä menenkin.
– Pop-laulaja Justin Bieber Instagram-tilillään yli 180 miljoonalle seuraajalleen. Katso myös video, jossa Bieber kertoo uskostaan. 

Olen evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Uskon Jumalaan, ja uskonto on ja on ollut koko elämäni ajan pysyvä seuralaiseni.
– Saksan väistyvä liittokansleri Angela Merkel

Raamatun Jumala on myös genomin Jumala. Jumala voidaan löytää niin kirkosta kuin laboratoriosta.
– Lääkäri ja ­geneetikko sekä ­Yhdysvaltojen terveysviraston johtaja Francis Collins

Piditkö artikkelista? Saat lisää mielenkiintoisia juttuja tilaamalla Uuden Tien verkkolehden tästä. Jaa artikkeli myös sosiaalisessa mediassa.

Tutustu myös visioomme alla olevan videon kautta: