Puisto Live tuottaa videopääsiäishartauksia: mukana Pekka Simojoki ja Tommi Kalenius

Useita tunnettuja kristillisiä artisteja edustava ohjelmatoimisto Puisto Live on koronapandemian myötä tehnyt uusia avauksia. Puisto Live on kääntänyt nopeasti katseensa uusiin toimintamalleihin, kun varsinaiset konsertit on peruttu koko keväältä, eikä tietoa ole siitä, milloin valtakunnalliset rajoitukset poistuvat.

Ohjelmatoimisto Puisto Liven keikat on tältä keväältä peruttu ja nyt yritys tuottaa materiaalia verkkoon. Kuvassa Puisto Liven yrittäjä Miika Luomaranta Park 7:n keikalla marraskuussa 2019. KUVA: MINNA PENKKIMÄKI

Puisto Live tuotti seurakuntien käyttöön jo neljä videonuorteniltaa. Seuraava projekti on jo pitkällä: videomuodossa julkaistavat hiljaisen viikon hartaudet.

Puisto Liven yrittäjä Miika Luomaranta kommentoi tilannetta.

– Maaliskuun puolen välin paikkeilla, kun ensimmäiset yleisötapahtumarajoitukset tulivat voimaan, vastailin pari päivää puhelimeen tauotta. Yhtäkkiä kaikkien edustamiemme artistien kevään keikkakalenterit olivat tyhjät. Tuntui, että puolen vuoden työ valui hukkaan, sillä näitä konsertteja oli aloitettu järjestämään jo viime syksynä, osaa aiemminkin.

Puisto Liven toimistolla katseet käännettiin nopeasti eteenpäin: mitä tällaisessa erityislaatuisessa tilanteessa tehdä, jotta voitaisiin auttaa seurakuntia, artisteja ja mahdollisimman montaa ihmistä?

Perjantaina avautui verkkokauppa www.puistolive.mycashflow.fi, josta voi käydä ostamassa itselleen oikeuden pääsiäisvideoiden katsomiseen. Samalla ostaja tukee konserttinsa menettäneitä artisteja ja Puisto Liveä. Noin kymmenen minuuttia kestävät videot on tehty kiirastorstaille, pitkäperjantaille, hiljaisen viikon lauantaille ja pääsiäissunnuntaille. Opettajina videoilla on Antti Koskenniemi ja Samuli Luomaranta, musiikista vastavat Pekka Simojoki, Tommi Kalenius, Henna-Maria Harju (Maksetut Viulut) sekä Juhani Tikkanen.