Outi ja Lee Müller mukana Kansanlähetyspäivillä

30-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä muusikkopariskunta Outi ja Lee Müller esiintyvät Kansanlähetyspäivillä.

Kuva: Outi ja Lee Müllerin arkisto

Kuva: Outi ja Lee Müllerin arkisto

 

30-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä muusikkopariskunta Outi ja Lee Müller esiintyvät Kansanlähetyspäivillä.

Monet tuntevat Outin ja Leen jo lapsuudestaan ja nuoruudestaan asti. Itävaltalais-suomalainen pariskunta on ehtinyt yhteisten vuosiensa varrella laulaa kyläjuhlissa, kouluissa, häissä, hautajaisissa, joulumarkkinoilla ja monissa muissa tapahtumissa.

– Akustista musiikkiamme kutsutaan ajattomaksi, se asettuu tyyliltään hauskasti jonnekin nahkahousu-kotiseutulaulujen ja räpin välimaastoon. Säestämme laulujamme kitaralla, mandoliinilla, irlantilaispilleillä, cajonilla ja käsirummuilla, Outi Müller kertoo.

Duon ohjelmisto sisältää evankeliumista kertovia kappaleita, heidän omia kertomuslaulujaan ja perinteistä gospelia. Kiertueillaan Itävallassa Müllerit ovat huomanneet, että kristinuskon totuudet ovat unohtumassa ja tilalle on tullut panteismi. Outi Müller muistuttaa, että meidän kristittyjen tehtävä on selvittää, että uskomme toisin.

– Monet täkäläiset eivät suostu uskomaan, että Jeesus on sanonut olevansa ainut tie Jumalan luokse. He vastaavat: ”Minun Jeesukseni ei koskaan sanoisi mitään noin suvaitsematonta!” He ovat muovanneet oman pikku jeesuksensa. Niin mekin teimme ennen kuin Raamatun Jeesus muutti meidät ja otimme vastaan Pyhän Hengen.”

Raamatun sanoma ”uskosta luopumisesta” vaikuttaisi Outin mielestä olevan käsillä.

– Monet ovat olleet ainakin perinteisesti kristittyjä, mutta kääntyvät nyt julkisesti Raamattua vastaan. Jeesuksen lähetyskäsky siis on ja tulee olemaan yhä ajankohtainen siihen asti, kunnes hän tulee takaisin.

Outi ja Lee haluavat kulkea Jumalan suunnitelmissa ja aikatauluissa.

– Olemme tiimityössä päivä kerrallaan, osana maailmanlaajuista seurakuntaa, Jumalan perheväkeä.

Outi ja Lee Müller esiintyvät Kansanlähetyspäivillä lauantaina missioillassa 8.7. sekä iltajatkoilla Puimalassa kello 21.30 alkaen.

 

Piditkö lukemastasi? Saat lisää mielenkiintoisia juttuja, kun tilaat Uuden Tien klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Jaa artikkeli myös sosiaalisessa mediassa!