Mediamaailman vaikeudet osuvat myös Uuteen Tiehen – sinun tukeasi tarvitaan!

Miten Uudella Tiellä menee?

KUVA: UUSITIE

KUVA: UUSITIE

Miten Uudella Tiellä menee?

Kristillinen media elää haastavia aikoja. Suurin osa lehdistä menettää tilaajia ja sitä kautta tulot ovat tiukassa. Lehdet joutuvat karsimaan sivumääriään tai siirtymään harvempaan julkaisutahtiin.

Vaikka parin viime vuoden aikana olemme pystyneet säilyttämään tilaajamäärämme, viimeisten kymmenen vuoden aikana tilaajamäärämme on laskenut yli 8 000 tilaajasta alle 7 000 tilaajaan. Olemme joutuneet lopettamaan kirjakustannuksen kannattamattomana, mikä puolestaan aiheuttaa paineita myös yleishallintoon ja lehden toimituksen puolelle. Tämän hetken suunnitelmiin kuuluu 1–2 henkilötyövuoden vähentäminen yrityksessä.

Uusi Tie ei ole tehnyt lehden hintoihin korotuksia vuoden 2014 jälkeen. Samaan aikaan kuitenkin kustannukset ovat nousseet. Erityisesti postimaksut ovat olleet kasvussa. Siksi joudumme nostamaan lehden hintaa vuoden 2020 alusta. Kestotilaus nousee kymmenen euroa ja on vuoden alusta alkaen 109 euroa vuosi.

Tiukkojen aikojen keskellä olemme päättäneet, ettemme anna periksi. Alkuvuodesta 2020 teemme ulkoasu-uudistuksen paperilehteemme. Samalla uudistamme verkkolehtemme uusitie.com toimivammaksi ja ulkoasultaan raikkaammaksi. Teemme joka viikko työtä, että lukijamme voisivat rohkaistua uskossaan ja uudet ihmiset saisivat löytää Kristuksen elämäänsä.

Mitä sinä voit tehdä?

Jotta voisimme varmistaa, että jatkossakin pystymme tuottamaan laadukasta kristillistä journalismia, tarvitsemme lisää tilaajia. Olemme kiitollisia jokaisesta tilaajasta. Samalla rohkaisemme kertomaan Uusi Tie -lehdestä toisillekin ja jakamaan artikkeleitamme sosiaalisessa mediassa toisten luettaviksi. Kun tykkäät meistä Facebookissa ja YouTubessa, näkyvyytemme verkkomaailmassa kasvaa. Mikäli sinulle on taloudellisesti mahdollista, pyydämme harkitsemaan, voisitko tilata Uuden Tien ystävällesi. Joulun aika on mitä mainioin ajankohta ilahduttaa ystävää kristillisellä lehdellä!

Ei ole itsestään selvää, että tässä maailmassa kuuluu kristillinen, Raamattuun pitäytyvä ääni, joka osallistuu ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen ja kirkolliseen keskusteluun. Maallinen media ei tuota liukuhihnalta artikkeleja siitä, kuinka Kristus on kohdannut ihmisen ja saanut aikaan muutoksen tämän elämässä. Se ei kerro innostavia uutisia evankeliumin etenemisestä Suomessa ja maailmalla. Tämä on kristillisen median paikka ja tehtävä.

Ei ole myöskään itsestään selvää, että kristillistä mediaa tuotetaan ammattitaitoisesti, intohimolla ja säännöllisesti. Se edellyttää paitsi rukousta, myös maksavia tilaajia ja työn tukijoita.

Lisäksi

Näistä iloitsemme vuonna 2019:

• Kestotilaajille lähetetty Armon koskettamat -kirja, josta saimme kiitollista palautetta.

• Evankelioiva Ilon Aika -lehti, joka tuotettiin tänä vuonna jo alkukesästä ja myytiin syksyn aikana loppuun.

• Teimme alkukesästä yhteistyössä North Arrow Filmsin kanssa promovideot, jotka löytyvät Uuden Tien YouTube-kanavalta.

• Olemme saaneet joka viikko (Postin lakkoviikkoja lukuun ottamatta) tehtyä lehden, johon voimme olla tyytyväisiä.

• Olemme tehneet kahta televisio-ohjelmaa, Café Raamattua ja AlfaStudiota yhteistyössä TV7:n ja AlfaTV:n kanssa.

• Yhteistyöstä Seurakuntalainen.fi-sivuston kanssa.

• Käynnistyneet lehden ja verkkolehden uudistusprojektit.

• Sinä, lehtemme tilaaja ja tukija!

Haluatko tietää lisää Uudesta Tiestä? Katso alla oleva video! Tilaa lehti tästä.

https://www.youtube.com/watch?v=2iPEyr9gejk