Kesän Ilon Ajasta otettiin uusintapainos

Loppuunmyydyn Ilon Aika -lehden uusi painos on saapunut Uuden Tien toimistolle ja on jälleen tilattavissa.

Uuden Tien Ilon Aika -erikoinumeron uusintapainos saapui toimistolle joulukuun toisella viikolla. KUVA: MATTI KORHONEN

Uuden Tien vuosittainen erikoinumero Ilon Aika on jälleen tilattavissa. Heinäkuun alussa 2021 ilmestyneestä lehdestä otettiin 35 000 kappaleen painos, joka myytiin loppuun alkusyksystä. Kysynnän vuoksi lehdestä otettiin 15 000 kappaleen uusintapainos, joka saapui Uuden Tien toimistolle joulukuun toisella viikolla.

Ilon Aika on evankelioiva, kohti käyvä, kutsuva ja puhutteleva lehti.

Jokainen Uuden Tien tilaaja sai lehden heinäkuun alussa. Sen lisäksi yksittäiset henkilöt, Kansanlähetyksen piirit ja seurakunnat ovat tilanneet useampia lehtiä eteenpäin jaettavaksi. Yksi heistä on Eero Ahonen, joka talkootiiminsä kanssa jakoi tänä vuonna 1 800 Ilon Aika -lehteä Jokelassa.

– Ilon Aika on evankelioiva, kohti käyvä, kutsuva ja puhutteleva lehti. Sitä kannattaa jakaa varsinkin tänä aikana, kun ihmiset ovat koronan vuoksi paljon kotona. Silloin Sanaa pitää jollain tavalla kylvää, Ahonen sanoo.

”Enemmänkin olisivat jakaneet”

Hän kertoo, että talkoolaisten kanssa 1 800 lehden jakaminen sujui nopeasti – enemmänkin olisi saatu jaettua.

– Lehtiä ei tarvitse itse kokonaan kustantaa. Suosittelen sitä, että ottaa pienryhmissä, piirissä ja ystävien kanssa asian keskusteltavaksi ja kysyy, tulisivatko muut mukaan jakamaan kustannuksia.

Mitä Ahonen sanoo sellaiselle, joka arkailee jakaa lehtiä naapureiden luukkuihin?

– Hänhän ei ole omalla vaan Jumalan asialla. Hän voi olla sellainen heikko kuin on, ja voi pyytää kaverin mukaan, jos ei yksin uskalla lähteä. Kannattaa myös muistaa, ettei jaa niihin laatikoihin, joissa on kielto, vaan niihin, mihin saa jakaa. Niitäkin on ihan runsaasti.

Tämän vuoden Ilon Aika -lehdessä sairaalateologi ja vuoden 1986 Miss Suomi Tuula Portin kertoo, kuinka elämän rosoisuus valmisti hänet kärsivien rinnallakulkijaksi. Haastattelussa ovat myös jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola, rap-artisti PastoriPike, Neuvosto-Virossa kasvanut Maila Salin ja nuori apologeetta Niko Tiainen.

Ilon Aikaa voi tilata täältä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen mika.ratilainen@uusitie.com tai tekstiviestin numeroon 040 8323 144. Hinta on 0,30 € kappale + postikulut. Yli 200 kappaleen tilaus maksaa 0,25 € kappale + postikulut.