Kansanlähetyspäivät siirtyvät verkkoon – nuorille oma leiri

Kesän kansanlähetyspäivien pääohjelma on päätetty järjestää vain virtuaalisesti, vaikka aiemmin keväällä tapahtumaa kaavailtiin hybridimuotoon.

Kolme vuotta sitten ei ollut turvaväleistä tietoakaan, kun ihmiset jonottivat lettukahvilaan Kansanlähetyspäivillä. Kuva: Matti Korhonen

KESÄN KANSANLÄHETYSPÄIVIEN pääohjelma on päätetty järjestää vain virtuaalisesti, vaikka aiemmin keväällä tapahtumaa kaavailtiin hybridimuotoon. Nettiyleisön lisäksi Ryttylän Lähetyskeskukselle oli tarkoitus ottaa vastaan rajattu osallistujajoukko.

”Nyt olemme kuitenkin siinä tilanteessa, että kokoontumisrajoitusten lieventäminen ei ole edennyt toivotussa aikataulussa. Koronatilannekin on kääntynyt vaikeampaan suuntaan Kanta-Hämeessä. Näiden syiden takia emme pysty järjestämään suunnittelemaamme 500 hengen tapahtumaa”, toteaa tapahtumatuottaja Tomi ”Tode” Jurvanen Kansanlähetyksen tiedotteessa.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettäviä Kansanlähetyspäiviä voi seurata YouTuben, Kansanlähetyksen nettisivujen ja sosiaalisen median kautta sekä paikallisissa kisakatsomoissa. Radio Dei lähettää osan ohjelmasta.

Uutuutena on Kansanlähetyspäivien järjestämä nuortenleiri, joka ajoittuu samaan juhlaviikonloppuun. Leiri pidetään Ryttylässä ja osallistujamäärässä noudatetaan rajoituksia.

”Kansanlähetyspäivien ohjelmakartalta on viime vuosina puuttunut kokonaan nuorille suunnattu koko viikonlopun ohjelma. Haluamme tähän muutoksen ja ottaa nuoret jatkossa enemmän mukaan”, Jurvanen kommentoi tiedotteessa.

Piditkö artikkelista? Saat lisää mielenkiintoisia juttuja tilaamalla Uuden Tien verkkolehden tästä. Jaa artikkeli myös sosiaalisessa mediassa.

Tutustu myös visioomme alla olevan videon kautta: