”Hienoja uusia avauksia”

Markkinointivideoiden kautta pääsee kurkistamaan miltä työ Uuden Tien toimituksessa näyttää.

KUVA: NORTH ARROW FILMS

KUVA: NORTH ARROW FILMS

Markkinointivideoiden kautta pääsee kurkistamaan miltä työ Uuden Tien toimituksessa näyttää.

Uusi Tie on julkaissut viisi mainosvideota lehden YouTube-kanavalla, ja lähiviikkojen aikana videot jaetaan myös Uuden Tien Facebook-sivuilla.

Kaksi lyhytvideota vievät katsojan toimituksen sisälle, kun päätoimittaja Leif Nummela avaa, mihin kristillistä mediaa tarvitaan, ja toimittaja Mari Turunen kertoo, miksi hän haluaa työskennellä juuri kristillisen median palveluksessa. Lisäksi kolmella videolla Uuden Tien lukijat Pekka Simojoki, Saara Kinnunen ja Iida Hovi suosittelevat lehteä muillekin.

– Mietimme erilaisia tapoja lisätä tietoisuutta Uusi Tie -lehdestä ja päädyimme videoihin. Löysimme tekijäksi Jousia Lapin North Arrow Filmsin, jonka laadukas työnjälki ja yhteistyökyky vakuuttivat, toimituspäällikkö Matti Korhonen myhäilee.

Erityisesti oivaltava sisältö ja tarinallisuus saa miehen innostumaan.

– Videot ovat vapaasti jaettavissa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Linkin voi liittää vaikkapa sähköpostiin ja mainostaa lehteä näin tuttaville, Korhonen vinkkaa.

Viime viikolla monille Uuden Tien kestotilaajille kolahti postiluukusta tilaajalahjana Armon koskettamat -kirjan, joka kokoaa samoihin kansiin lehden viime aikaiset tähtijutut. Kirja sai heti tuoreeltaan runsaasti kiittävää palautetta.

– Armon koskettamat -kirja, Uuden Tien mainosvideot ja tämän vuoden evankelioiva erikoisnumero Ilon Aika ovat kaikki laadukkaita tuotteita. Meillä on hyvä pöhinä päällä, Korhonen iloitsee. (UT)