Evankelioimiskampanja kiertää syksyllä kaupunkeja

Kampanjan järjestäjä on XEE – Evankeliointi elämäntapana ry.

Kuvassa XEE-koulutuksen osallistujia. Kuva: Toni Linjama / Suomen XEE-työ

XEE – Evankeliointi elämäntapana ry:n luotsaama Varusta Suomi! -kampanja kiertää syksyllä Suomen kaupunkeja Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Seinäjoella ja Turussa. Kampanjan on tarkoitus jatkua vuonna 2022, jolloin listalla ovat muun muassa Oulu, Tampere ja Kajaani.

KAMPANJAN TARKOITUKSENA on kouluttaa seurakuntia ja niiden jäseniä ystävyysevankeliointityöhön. Ystävyysevankelioinnissa tavalliset kristityt oppivat kertomaan Jeesuksesta luontevasti ja ymmärrettävästi läheisilleen. Ystävyysevankeliointi (eng. Evangelism Explosion) perustuu D. James Kennedyn kehittämään keskustelurunkoon, ja menetelmää on käytetty jo kuusikymmentä vuotta eri puolilla maailmaa.

KURSSIN JÄRJESTÄJÄ, XEE, on tunnustuskuntiin sitoutumaton kristillisen järjestö. Kurssit kestävät viikonlopun, ja niissä käydään läpi teoriaa ja tehdään käytännön harjoituksia pienissä ryhmissä.

XEE:n varustamisviikonloppuja on tähän mennessä pidetty yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla yli yhdeksässäkymmenessä paikallisseurakunnassa.

Lisätietoa koulutuksista: xee.fi