Aikansa joka asialla

Ensimmäinen lähtöni tapahtui 41 vuotta sitten tammikuussa. Noihin vuosiin on mahtunut paljon. Tarkempaan arviointiin ei ole vielä voimia eikä uskallusta. Onneksi Jumalan armo kuuluu myös lähetystyöntekijöille.

Hälyääniä vai Jumalan ääni?

Olimme hiljattain Jerusalemissa King's Kids -lasten ja nuorten ohjaajakokouksessa. Ikkunan takana oli vilkas tie, jonka suunnalta kuului koko ajan jonkin sortin hälytysääniä – kuten Israelissa usein on.

Sinne, missä Jeesus on

Tuona ensimmäisenä iltana päivystyspoliklinikkamme hulinassa hän oli katsellut ympärilleen ja saanut syvän kokemuksen siitä, että juuri tuossa huoneessa Jeesus oli läsnä ja hänen tytärtään hoitamassa.

Siitä kaikki tuntevat teidät

Seurakunnassa tulisi rukoilla sitä, että astuessaan kirkon ovesta sisään voisi tuntea Jumalan rakkauden, että kirkon seinätkin huokuisivat Jumalan rakkautta sisään tullutta ihmistä kohtaan.

Kaikki kansat, kaikki kielet

Jäin ihmettelemään, miten ihmeellistä onkaan, että ihmiset täysin eri kulttuureista ja toisella puolen maailmaa voivat oppia tuntemaan saman pyhän ja rakastavan Jumalan, joka kertoo itsestään Raamatun lehdillä.