AdamogEva.dk-sivusto sai tanskalaisnuorten luottamuksen

Tanskan luterilaisten herätysliikkeiden ylläpitämä, seurustelua ja seksuaalisuutta käsittelevä kristillinen AdamogEva.dk-sivusto on saavuttanut seitsemässä vuodessa huikean suosion. Viimeisen vuoden aikana sivustolla on ollut 500 000 eri kävijää. Kun maassa on noin miljoona 11–25-vuotiasta, ja jos kävijöistä puolet on kuulunut tähän kohderyhmään, se tarkoittaa, että joka neljäs tanskalaisnuori on vieraillut vuoden aikana sivustolla. Mielenkiintoista on, että AdamogEva.dk:n...

Postkort update_OK

Tanskan luterilaisten herätysliikkeiden ylläpitämä, seurustelua ja seksuaalisuutta käsittelevä kristillinen AdamogEva.dk-sivusto on saavuttanut seitsemässä vuodessa huikean suosion. Viimeisen vuoden aikana sivustolla on ollut 500 000 eri kävijää. Kun maassa on noin miljoona 11–25-vuotiasta, ja jos kävijöistä puolet on kuulunut tähän kohderyhmään, se tarkoittaa, että joka neljäs tanskalaisnuori on vieraillut vuoden aikana sivustolla.

Mielenkiintoista on, että AdamogEva.dk:n taustalla ovat konservatiiviset, Raamatun etiikkaan pohjautuvat arvot. Sivuston artikkelit käsittelevät seurustelua, seksiä, sinkkuutta, tunteita, vartaloa ja Raamatun opetuksia. Kysymyspalstalla nuoret voivat anonyymisti pyytää neuvoa omiin tilanteisiinsa. Vastaajina on yli 80 asiantuntijaa, joiden joukossa on lääkäreitä, psykologeja, terapeutteja, nuorisotyöntekijöitä, opettajia, teologeja ja sairaanhoitajia.

Lue tämän viikon Uusi Tie –lehdestä sivuston vastaavan toimittajan Benna Asmussen Hørlückin haastattelu.