Sormi selaa kännykällä Uuden Tien verkkolehteä.
Uuden Tien verkkolehden arkistosta löytyy yli kuusi tuhatta artikkelia.

Uuden Tien verkkolehti on Uuden Tien verkkosivuilla (uusitie.com) oleva artikkelikanta ja näköislehti. Kun olet luonut käyttäjätunnuksen ja maksanut tilauksesi, pääset lukemaan koko verkkosivuilla olevaa arkistoa. Etusivulla on aina näkyvillä tuoreimmat jutut.

Kuukauden jatkuvan tilauksen voi tehdä ainoastaan maksukortilla. Muissa tilauksissa maksuvaihtoehtoja on useita.

Jatkuvassa tilauksessa tilaus on voimassa toistaiseksi, ja kuukausimaksu veloitetaan joka kuukausi maksukortilta. Tilauksen voi perua missä vaiheessa tahansa. Kortilta ei peruutuksen jälkeen enää oteta veloitusta. Lukuoikeus jatkuu siihen saakka, kunnes koittaisi seuraavan veloituksen aika. Esimerkiksi: Verkkolehti tilataan 7.1. Tilaus perutaan 15.1. Lukuoikeus jatkuu 6.2. saakka.

Verkkolehteä koskevissa ongelmissa ota yhteyttä asiakspalveluumme: Puh. 034 246 2205 (ma-pe klo 8-16) tai uusitie@atex.com.

Jos sinulla on paperilehden tilaus ja haluat päästä lukemaan myös verkkolehteä

  1. Paina oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu” -painiketta. Puhelimella paina oikeasta yläkulmasta kolmea vaakaviivaa ja sieltä ”Kirjaudu”.
  2. Valitse kohta ”Rekisteröidy”
  3. Täytä kentät ja paina ”Rekisteröidy”. Lehden asiakasnumero löytyy printtilehden osoitekentästä sekä laskultasi. Asiakasnumero on kuusinumeroinen luku.
  4. Pääset lukemaan verkkolehteä.

Verkkolehden tilaaminen

  1. Mene Uuden Tien tilaussivulle tästä linkistä. (https://esuite-uusitie.atexsoftware.com)
  2. Valitse vaihtoehdoista haluamasi tuote ja paina ”Tilaa”.
  3. Täytä kentät.
  4. Voit käyttää ehdotettua vahvaa salasanaa tai valita itse haluamasi salasanan. Paina ”Jatka maksamiseen”. Sinulta kysytään, haluatko, että salasana tallennetaan. Suosittelemme ”Tallenna salasana” -vaihtoehtoa, jolloin järjestelmä muistaa automaattisesti salasanan omalla laitteellasi, kun kirjaudut sisään.
  5. ”Siirry maksamaan” kohdassa paina ”Paytrail” -painiketta tai ”Paytrail jatkuvalla luottokorttimaksulla” -painiketta. Kuukauden mittaisessa jatkuvassa tilauksessa jälkimmäinen on ainut vaihtoehto.
  6. Jos valitsit ”Paytrail” vaihtoehdon, valitse maksutapa.
  7. Maksa tilaus seuraamalla ohjeita.
  8. Tilausvahvistus tulee sähköpostiisi. Siirry lukemaan verkkolehteä.

Verkkolehden lukeminen

  1. Kirjaudu sisään etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvällä ”Kirjaudu” -painikkeella. Puhelimella paina oikeasta yläkulmasta kolmea vaakaviivaa ja sieltä ”Kirjaudu”.
  2. Syötä sähköpostiosoite ja salasana, jotka annoit tehdessäsi tilausta.
  3. Pääset lukemaan verkkolehden artikkeleja. Näköislehteen pääset painamalla oikeasta sivupalkista uusimman näköislehden kuvaa tai painamalla ”Näköislehti” yläpalkista.

Jos olet unohtanut salasanasi

  1. Kirjaudu sisään etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvällä ”Kirjaudu” -painikkeella. Puhelimella paina oikeasta yläkulmasta kolmea vaakaviivaa ja sieltä ”Kirjaudu”.
  2. Valitse kohta ”Unohditko salasanasi?”
  3. Kirjoita tilauksessa antamasi sähköpostiosoite ja painaa ”Lähetä salasanan vaihto-ohjeet”
  4. Seuraa sähköpostiin annettuja ohjeita.

Näin peruutat tilauksesi

  1. Yläpalkissa olevasta ”Omat tiedot” -kohdasta näet voimassa olevan tilauksesi: https://uusitie.com/omat-tiedot/
  2. Voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: puh. 034 246 2205 (ma-pe klo 8-16) tai uusitie@atex.com.

Tilaa uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi kuukausittaisen koosteen, jossa poimimme uutisvirrasta sinulle tärkeitä asioita ja valotamme niiden taustaa. Lisäksi saat viikottain tiedon verkkolehtemme tuoreista jutuista.