Kauneus kertoo Jumalasta

Kaisa Vanhala päätyi käsityöyrittäjäksi elämän- kriisin kautta. Kangaspuiden äärellä muuttui myös suhde Jumalaan.

Lapsuuden unelmien ja uskon polulla

Kirjallisuuden opiskelija ja kirja­bloggaaja Tuuli Korpelalle yksi kirja on erityinen. Raamattu rakentaa perustan maailmankatsomukselle ja elämänarvoille, joita Korpela haluaa välittää myös omilla teksteillään.

Musiikista teoiksi

Ida Boisista ei tullutkaan skeittaajaa vaan laulaja-lauluntekijä, joka ei välttele epämukaviakaan laulun­aiheita. Hän uskoo, että ne herättävät tekemään rakkauden tekoja.

Jumala ei kaipaa suorituksia

Kristittynä eläminen tarkoittaa Juha Kontiselle arjen jakamista Jeesuksen kanssa. Pääsiäinen on hänelle ilon juhla, joka muistuttaa siitä, mitä Jeesus on kokenut ja tehnyt hänen puolestaan.

Huolia ei tarvitse kantaa yksin

Elämänhuolet olivat saaneet kuvataiteilija Katri Kempaksen joskus rukoilemaan, mutta rukouksen kohde ei tuntunut olennaiselta. Kun uskovainen kämppis neuvoi pyytämään apua Jeesukselta, tapahtui jotakin erityistä.

Joulu tulee arjenkin keskelle

Tänä vuonna Kauneimmissa joululauluissa lauletaan uutuutena tamperelaisen Pyry Survon 16-vuotiaana kirjoittamaa joululaulua. ”Joulu tulee” -kappaleen ydin on viesti Vapahtajan syntymästä. Se on laulun tekijälle joulunvieton pohjimmainen syy.